Anmäl din förening till Interbook Go

En röd kon och ett par ben i sporthall

Som förening har ni möjlighet att ansöka om inloggning till IBGO, Interbook Go. Ett digitalt boknings- och bidragssystem som underlättar för er förening att synas i kommunens föreningsregister, ansöka om bidrag och senare även ansöka om halltider.

Viktigt att veta är att information från Föreningsservice kommer att gå via IBGO, som till exempel information om Föreningsmässan den 9 november.

Anmäl din förening via mejl: foreningsservice@eda.se

I anmälan uppger ni vilken förening det gäller samt vem i er förening som ska vara ansvarig gällande inloggning till systemet med namn och mailadress till denne. Endast en person från varje förening är ansvarig, men hen kan lägga upp flera underanvändare.

När ni anmält er kommer Föreningsservice skicka inloggning till IBGO till den föreningsansvarige ni uppgett. Klicka på länken för användarnamn och lösenord. Användarnamnet är mailadressen till er föreningsansvarige och lösenordet hittar ni på själva. Lösenordet ska ha minsta längd 4 tecken, maxlängd 20, samt minst 1 stor och 1 liten bokstav, samt 1 specialtecken. (OBS! Klicka INTE på skapa ny privatkund, utan enbart på användarnamn och lösenord).

Efter att ni loggat in ser ni vilka grunduppgifter som redan finns om er förening i föreningsregistret och om det finns uppgifter som behöver uppdateras.

Välkommen med er anmälan till IBGO, Eda kommun!

2024-06-10