Arbeta inom LSS

Personal inom LSS

Välkommen som timvikarie inom någon av våra verksamheter inom LSS
I vård och stöd så bokas du via vårt bokningssystem Timecare pool där du själv lägger dig tillgänglig de dagar du kan arbeta. Vi erbjuder dig 4 dagars introduktion ute i någon av våra verksamheter.

Skicka gärna in intresseanmälan som finns på första sidan så kontaktar vi dig för återkoppling så snart vi kan.

Hur är det att arbeta inom LSS?

När du arbetar inom LSS som timvikarie är du ett stöd i vardagen för brukare som har fått beviljade insatser pga funktionsnedsättning.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Du följer tex med på olika aktiviteter såsom bowling,hamnfesten träning, handla mm. Du hjälper också till med personlig omvårdnad och hushållsysslor. Som person behöver du kunna ha förmåga att känna in behovet hos brukare och agera därefter.

Du behöver vara lugn i ditt bemätande och kunna hantera olika sitauationer som dyker upp under en dag. LSS finns i Åmotfors där vi har 4 olika gruppboende. Vi har också en daglig verksamhet där man kan samlas för olika sysslor. En del åker ut på arbete under dagen

.Du behöver kunna läsa och skriva det svenska språket då vi hanterar läkemedel och en delegeringsutbildning ska du göra för att kunna arbeta hos oss. 

Tycker du detta verkar vara något för dig lämna gärna in en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Personlig assistans

Vi söker även dig som är intresserad av att arbeta med personlig assistans. Du är ett stöd för brukaren i brukarens hem. Du hjälper till med personlig omvårdnad, huhållsysslor mm. Detta är ofta ett arbete där du arbetar ensam. Så du behöver vara trygg i dig själv o i din roll.