Rekrytering av presumtiva tjänster

Pojke och flicka sitter på klätterställning

Eda kommun, bildningsförvaltningen genomför just nu en rekryteringssatsning utifrån regler och krav som finns för legitimationsyrken, vad som gäller för att få behörighet att undervisa, för att få anställning med mera som finns att läsa på Skolverkets webbplats.

Det är en del av en större satsning med det gemensamma målet att ge barn och elever en utbildning av hög och likvärdig kvalitet, och för att alla ska lyckas, samt få möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Vi söker bland annat:

Du hittar samtliga lediga jobb på Eda kommuns och Arbetsförmedlingens webbplats. Har du nuvarande, tidigare eller tänkbara kollegor som du tror skulle matcha kompetens-/kvalifikationskraven? Tveka inte att be dem skicka in ett personligt brev, CV, legitimationer, intyg etc för att de ska vara med i rekryterings-/urvalsprocessen.

Sista ansökningsdag för första rekryteringsomgången är den 5 juni, intervjuer hålls under veckan därpå 13-14 juni. En andra rekryteringsomgång kommer att utannonseras i början av augusti månad som följs av intervjuer.

Har du frågor om tjänsterna, tveka inte att höra av dig!

2024-06-04

Kontaktinfo

Daniel Nordström
Skolchef
Tfn 076-775 04 31
daniel.nordstrom@eda.se